☛ Carpaccio από μοσχάρι διασταύρωσης Black angus με γιαπωνέζικο Wagyu μεγαλωμένο σε φάρμα των Σερρών. Μπρούταλ και βουτυρώδη νοστιμιά!!! Αναζητήστε το στη ταβέρνα του Ανδρέα Σταυρίδη (βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο) στη Σκοπιά των Σερρών ένα μικρό χωριό που βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μέτρων στις πλαγιές του Μενοίκιου όρους . Να σημειώσουμε πως η ταβέρνα του Ανδρέα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθιερώθηκε ως το απόλυτο meeting point των κρεατολάγνων της Βόρειας Ελλάδας . Η δοκιμή έγινε παρέα με τον Γιώργο και τον Μανώλη Τουρατζή.
Tips : Η ταβέρνα του Ανδρέα , Σκοπιά Σερρών , Τηλ: 2324 023520
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου