Broadway - New York : Η Jane Fonta μας «υπογράφει» επάνω στο πρόγραμμα της παράστασης ……

Welcome to my blog
“ Το ταξίδι , όπως και η αγάπη , εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.” Alain de Botton Ελβετός συγγραφέας

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Οι “Godfathers ” live στο JazzRock της Καβάλας

 Η μπάντα  των   "Godfathers"  .......εν δράσει !!!!!!!



Ιδιόχειρη  αφιέρωση των  "Godfathers"



To set list  απο τη συναυλία




Ήταν αναμφισβήτητα   μία από τις σπουδαιότερες και ιστορικότερες rock 'n' roll μπάντες που έβγαλε ποτέ η σκηνή της  Μεγάλης Βρετανίας και αποδεδειγμένα μια από τις καλύτερες πάνω στη σκηνή μέχρι το 1991 που σιώπησαν  χωρίς να μας εξηγήσουν το γιατί. Το  ξανασκεφτήκαν όμως  καλυτέρα  το 2008  και  ανακοίνωσαν εντελώς απροσδόκητα την επιστροφή τους, επανακυκλοφορώντας το ντεμπούτο τους άλμπουμ  " Hit By Hit ". Έτσι, οι πέντε «νονοί», ευτυχώς για όλους μας, βρέθηκαν και πάλι μαζί σε μια μουσική σκηνή «πιο εμπορική και που εστιάζει μόνο στο χρήμα», όπως υποστηρίζουν, αλλά που προσφέρει «αυτή την οχλοβοή του κόσμου καθώς βγαίνεις στη σκηνή...».Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε   τους  Godfathers  των αδελφών Coyne  εδώ στη Καβάλα  χθες Κυριακή 20 Νοεμβρίου  στη σκηνή του  Jazz Rock ( που πρόσφατα  γιόρτασε τα 19 χρόνια λειτουργιάς του) για να θυμηθούμε εμείς οι παλιότεροι τις ζωντανές αναμνήσεις μιας άλλης, ανεπανάληπτης εποχής και να λάβουν οι νεότεροι  το μήνυμα   μιας  ηχηρότατης  υπενθύμισης  του δυναμισμού και της απεριόριστης ενέργειας του γνήσιου rock 'n' roll. Και οι Godfathers προσφέρουν στα shows τους ακριβώς αυτό. Εκρηκτικό, αγνό rock 'n' roll, στην ιδανικότερη μορφή του, με τη βρετανική ιδιοσυγκρασία να συναντά το ακατέργαστο garage-punk και μαζί να δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας κι απόλυτης διασκέδασης.
Πλημμύρισε λοιπόν   το
Jazz Rock  από καθαρόαιμο  rock’n’roll  , με τις κιθάρες των  Godfathers   να ξεχειλίζουν από πρωτόγονη ενέργεια  ,  και τι δεν ακούσαμε   "Cause I Said So", "If I Only Had Time", "I Want Everything", "This Damn Nation",   “Birth school work death”, “Love is Dead” και φυσικά το αξεπέραστο και πολυαγαπημένο "She Gives Me Love". Σας ευχαριστώ  πολύ Godfathers που με ταξιδέψατε  25 χρόνια  πίσω ,  στα χρόνια της οργισμένης μου  νιότης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου