Broadway - New York : Η Jane Fonta μας «υπογράφει» επάνω στο πρόγραμμα της παράστασης ……

Welcome to my blog
“ Το ταξίδι , όπως και η αγάπη , εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.” Alain de Botton Ελβετός συγγραφέας

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

H νεότερη ντίβα της σόουλ Joss Stone επιτέλους (ύστερα από μια αναβολή) στην Αθήνα!!!!!! (2/9/2009 Live.....στο "Παλλάς")











Η Joss Stone, μία από τις πιο χαρισματικές (και νεαρότερες) φωνές  της  soul που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια από τη Βρετανία ( πολλοί  μάλιστα τη συγκρίνουν με την βασίλισσα της σόουλ Aretha Louise Franklin  ) ήρθε στην Αθήνα για μια και μοναδική συναυλία ,ενθουσιάζοντας το κοινό που δεν γέμισε όμως δυστυχώς  το Θέατρο «Παλλάς» . Εκπληκτική, χαρισματική , ενθουσιώδης, επικοινωνιακή μια πραγματική αέρινη φυσιογνωμία , κατάφερε να μας σηκώσει όλους από τα καθίσματα και να μας μεταδώσει τον ατελείωτο ρυθμό που έκρυβε μέσα της , ενώ μας παρουσίασε και τα τραγούδια από το νέο άλμπουμ της με τίτλο «Colour me Free», το οποίο όμως όχι μόνο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά πιθανότατα θα αργήσει κιόλας, αφού η 22χρονη Bρετανή σταρ έχει ανοίξει μέτωπο με τη δισκογραφική της εταιρία την ΕΜΙ.  Αυτή κυρίες και κύριοι ήταν η ξανθιά –λευκή-ντίβα της σόουλ με την εξαιρετική μαύρη φωνή.

                                     Who is who
 
Γεννημένη στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ερωτεύτηκε από μικρή τη φωνή της Aretha Louise Franklin  μέχρι που κατάφερε να ξεχωρίσει σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού με τη διασκευή «A natural woman» και να αποκτήσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο που μέχρι στιγμής τής έχει χαρίσει τρία πλατινένια άλμπουμ και επιτυχίες όπως τα «Spoiled», «You had me» ή τη διασκευή των White Stripes «Fell in love with  a girl».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου