Broadway - New York : Η Jane Fonta μας «υπογράφει» επάνω στο πρόγραμμα της παράστασης ……

Welcome to my blog
“ Το ταξίδι , όπως και η αγάπη , εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.” Alain de Botton Ελβετός συγγραφέας

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2013 ο...... θειος Νώντας στη «Μυροβόλο Άνοιξη» της Καβάλας



 Info: Ο Δημήτρης Πουλικάκος κατά γενική ομολογία, είναι ένας από τους βασικότερους και σπουδαιότερους πρωτεργάτες του ελληνόφωνου ροκ ,  ενώ κατά περιόδους  άσκησε με επιτυχία το επάγγελμα του  ηθοποιού , του  μουσικού  παραγωγού , και του εκδότη λογοτεχνικού  περιοδικού !!!  Βέβαια εποχή ... άφησαν οι αλησμόνητες εκπομπές που έκανε  στην ελληνική ραδιοφωνία  με το ψευδώνυμο ο «θείος Νώντας» . Η μουσική του πορεία ξεκίνησε από τα μέσα της δεκαετίας του 60 ως μπασίστας και τραγουδιστής στους MGC. Στα τέλη της δεκαετίας, όταν το συγκρότημα διαλύθηκε, δημιουργήθηκε ο «Εξαδάκτυλος». Σταθμοί της καλλιτεχνικής του πορείας αποτέλεσαν οι κυκλοφορίες του προσωπικού άλμπουμ -και πρόδρομο της ελληνικής rock ‘n roll δισκογραφίας – «Μεταφοραί Εκδρομαί ο Μήτσος» (1976)  και του «Crazy Love Στου Ζωγράφου» που αποτύπωνε τη μνημειώδη συναυλία στου Ζωγράφου.
Επιμελήθηκε την παραγωγή στο άλμπουμ
«Zorba The Freak» του Παύλου Σιδηρόπουλου και σχημάτισε το συγκρότημα «Αδέσποτα Σκυλιά». Συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με τους Ζωρζ Πιλαλί  , Γιάννη  Γιοκαρίνη , Λάκη Παπαδόπουλο και τους Σπυριδούλα . Στην παρθενική του εμφάνιση στη Καβάλα  θα τον συνοδεύσει  η μπάντα του …… οι Άσσοι του Καράτε .
Την συναυλία θα ανοίξει το καβαλιώτικο blues & rock συγκρότημα FIRE AND WATER με τον Άγγελο Καλόγρηα  στο τραγούδι.
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου