Broadway - New York : Η Jane Fonta μας «υπογράφει» επάνω στο πρόγραμμα της παράστασης ……

Welcome to my blog
“ Το ταξίδι , όπως και η αγάπη , εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.” Alain de Botton Ελβετός συγγραφέας

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΝΙΚΗΣΙΑΝΗ : Μην χάσετε σήμερα τους απίθανους V.I.C !!!!!!



Σήμερα  Τρίτη  29 Ιουλίου  μαζί με τον αδελφικό μου φίλο τον αγιογράφο Θέμη Σιμητσάκο  θα παρακολουθήσουμε  τους  απίθανους  V.I.C ( Villagers of Ioannina City ) , που παντρεύουν  μοναδικά την ηπειρώτικη παράδοση με το σύγχρονο ροκ , θα παρουσιάσουν  τα τραγούδια του νέου τους  δίσκου στο Δημοτικό  γήπεδο  Νικήσιανης . Το άλμπουμ, περιέχει τραγούδια από τις ηχογραφήσεις των τελευταίων τεσσάρων ετών, δικές τους συνθέσεις αλλά και διασκευές σε παλιά ηπειρώτικα τραγούδια εκτελεσμένα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.  Παράλληλα με τα τραγούδια του νέου τους  δίσκου, οι  V.I.C θα παίξουν και ακυκλοφόρητα τραγούδια τους, δημιουργώντας ένα μουσικό ταξίδι από την Ήπειρο του χθες στην Ελλάδα του σήμερα.  Ο μοναδικός ήχος τους είναι μια μίξη ψυχεδελικού post rock με τον παραδοσιακό ήχο της Ηπείρου, το οποίο χτίζουν με ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο, τύμπανα, πολυφωνικά και παραδοσιακό ηπειρώτικο κλαρίνο.  Δημιουργήθηκαν το 2007 και έκτοτε έχουν παίξει σε πολλά φεστιβάλ και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Έχουν κυκλοφορήσει ένα promo cd το 2010 και τον Απρίλιο κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους.
Οι
V.I.C είναι: Αλέξης Καραμέτης - κιθάρα/φωνή , Κωνσταντής Πιστιόλης- κλαρίνο/φωνή ,  Άκης Ζώης- μπάσο , Άρης Γιαννόπουλος- τύμπανα , Αχιλλέας Ράδης- πλήκτρα/φωνή .  
 
Support bands : 

Hillbilly Revenge ( Δράμα )
Morphinject (
Ξάνθη )
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου