Broadway - New York : Η Jane Fonta μας «υπογράφει» επάνω στο πρόγραμμα της παράστασης ……

Welcome to my blog
“ Το ταξίδι , όπως και η αγάπη , εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.” Alain de Botton Ελβετός συγγραφέας

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Με επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας στην Κωνσταντινούπολη (Μάρτιος 2015)



Με πλήρη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της παρουσίασης του έργου «Δάφνες και Πικροδάφνες» στο Ζωγράφειο Λύκειο στην Κωνσταντινούπολη επέστρεψαν οι συντελεστές της παράστασης, Ανδρέας Τσιαπτσιάδης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Δημήτρης Κοντός, Παύλος Σταυρόπουλος, Κατερίνα Συμεωνίδου, Τάσος Κοντόριας, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και σκηνοθέτης του έργου Θοδωρής Γκόνης και η Πρόεδρος Μαρία Καραβία. Μια πρωτοβουλία του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, που ανοίγει δρόμους για την προβολή του ελληνικού πολιτισμού, τη συνεργασία και πολιτιστικές ανταλλαγές με τον ελληνισμό της Πόλης, αλλά και υποδηλώνει την πολιτική της εξωστρέφειας του προεδρείου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  Πρωτοβουλία η οποία στηρίχθηκε από την Δήμαρχο κ. Δήμητρα Τσανάκα και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Μιχάλη Λυχούνα, ο οποίος παραβρέθηκε επίσης την δεύτερη μέρα των παραστάσεων στην Πόλη. Άμεση και θερμή η ανταπόκριση και του Διευθυντή του Ζωγράφειου Λυκείου κ. Γιάννη Δερμιτζίογλου, ο οποίος δήλωσε:

«Χαιρόμαστε, διότι για πρώτη φορά στην ιστορία όχι του Ζωγραφείου, αλλά της Πόλης ένας θεατρικός όμιλος δήμου βρίσκεται στο σχολείο μας, το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που δόθηκε η ευκαιρία οι μαθητές της σχολής μας, τα νιάτα της ομογένειας, συνάδελφοι ομογενείς, Ελλαδίτες που βρίσκονται αυτήν την περίοδο εδώ, στο ιστορικό Ζωγράφειο Γυμνάσιο - Λύκειο το οποίο διανύει τα 121 χρόνια από την ίδρυσή του, να παρακολουθήσουν ένα ελληνικό έργο από μία εξαιρετική ομάδα, στην εξαιρετική σκηνοθεσία του Θοδωρή Γκόνη. Οι μαθητές μας μπόρεσαν να διδαχθούν σκηνοθεσία, να ακούσουν και να πλουτίσουν το λεξιλόγιό τους ακούγοντας δύο ώρες συνέχεια ελληνικά, καθώς και να παρακολουθήσουν ένα έργο το οποίο είναι επίκαιρο και σήμερα. Με τις δύο αυτές παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και την εξαιρετική συνεργασία της προέδρου του, Μαρίας Καραβία, δώσαμε το μήνυμα που θέλουμε πάντα να δίνουμε, ότι εδώ είμαστε, στον τόπο μας και συνεχίζουμε».

Γιάννης Δεμιρτζίογλου, Διευθυντής Ζωγραφείου Λυκείου


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου