Broadway - New York : Η Jane Fonta μας «υπογράφει» επάνω στο πρόγραμμα της παράστασης ……

Welcome to my blog
“ Το ταξίδι , όπως και η αγάπη , εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.” Alain de Botton Ελβετός συγγραφέας

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

«ΤΑΜΑ» : Το καλοστημένο free copy περιοδικό της Τήνου που δημιουργήθηκε από μια ομάδα φωτισμένων ανθρώπων του νησιού και επιμελείται η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ταξιδιωτικών εκπομπών Μάγια Τσόκλη !!!



Το «ΤΑΜΑ» είναι ένα από τα ωραιότερα free press περιοδικά της Ελλάδας , που δημιουργήθηκε μετά από ιδέα μιας ομάδας επιχειρηματιών που ζουν ή δραστηριοποιούνται στο νησί της Τήνου. Η αγάπη τους για το νησί, το οποίο είναι γνωστό σαν θρησκευτικός προορισμός, τους έσπρωξε για να δημιουργήσουν το «ΤΑΜΑ» με ένα και μόνο σκοπό να προβάλουν τον τόπο τους μέσω του φυσικού του κάλλους ,και των δημιουργών του που ζουν στο νησί .Δεν θα μπορούσε να λείπει από την προσπάθεια αυτή η αγαπημένη παρουσιάστρια ταξιδιωτικών εκπομπών Μάγια Τσόκλη και ιδιοκτήτρια της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων «ΝΗΣΟΣ» στη Τήνο .



Το «ΤΑΜΑ» είναι ένα καλοστημένο περιοδικό που αναδεικνύει με κάθε τρόπο τη Τήνο , από τα ξεχωριστά χωριά της ενδοχώρας του νησιού, την ανόθευτη φυσική ομορφιά του μέχρι τα μοναδικά γευστικά μονοπάτια  της επιτυχημένης δράσης «TINOS FOOD PATHS» που διοργανώνεται κάθε χρόνο  από μια ομάδα επιχειρηματιών εστίασης του νησιού με στόχο να συνδεθεί η ιστορία αυτού του τόπου με την γεύση και η Τήνος να εδραιωθεί ως γαστρονομικός προορισμός. Η ομάδα αυτή μεγάλωσε και σήμερα συμμετέχουν επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους του τουρισμού, των προμηθειών και της αγροτικής παραγωγής, ενώ παράλληλα μετράει περισσότερους από 300 μοναδικούς εθελοντές.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου