Broadway - New York : Η Jane Fonta μας «υπογράφει» επάνω στο πρόγραμμα της παράστασης ……

Welcome to my blog
“ Το ταξίδι , όπως και η αγάπη , εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.” Alain de Botton Ελβετός συγγραφέας

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

DUB INC ……η σκηνή του Saint-Etienne στο festival Cosmopolis (Φρούριο , Καβάλας, 23/7/2017)

  Οι DUB INC από τη μουσική σκηνή του  Saint-Etienne για πολλούς θεωρούνται ως ένα από τα καλύτερα reggae συγκρότημα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Επισκέφτηκαν τη Καβάλα στα πλαίσια του φεστιβάλ Cosmopolis και μας προσέφεραν μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία, ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο reggae, dub, γαλλο-αλγερινό hip-hop και πολλά στοιχεία έθνικ κουλτούρας. Οι χαρισματικοί τραγουδιστές του συγκροτήματος , Hakim «Bouchkour» Meridja και Aurelien «Komlan» Zohou , πλαισιωμένοι από τον Moritz Von Korff στο μπάσο , τον Frédéric Peyron και τον Idir Derdiche στα πλήκτρα , τον Jérémie Grégeois στη κιθάρα και τον Έλληνα Grégory "Zigo" Mavridorakis στα τύμπανα, εκτόξευσαν το κέφι και την αδρεναλίνη μας στο μάξιμουμ !!! Ήταν ένα εκρηκτικό live που περιείχε  ηχηρά κοινωνικά μηνύματα όπως η αδικία, η αντίσταση, η αγάπη και ο ανθρωπισμός .

P.S : Oι Dub Inc αυτή την εποχή διανύουν την καλύτερη περίοδο της καριέρας τους, ενώ έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το WOMAD, Rototom Sunsplash, Summerjam, Paleo, Francofolies κ.α.

 

 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου