Broadway - New York : Η Jane Fonta μας «υπογράφει» επάνω στο πρόγραμμα της παράστασης ……

Welcome to my blog
“ Το ταξίδι , όπως και η αγάπη , εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.” Alain de Botton Ελβετός συγγραφέας

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Οι αειθαλείς Europe στο “Arena Armeek Sofia” (16/5/2017)

Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά τον ύμνο του Eurobasket 1987, το «The Final countdown» το περίφημο τραγούδι των Εurope που έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων και ακροάσεων στο YouTube  τοποθετώντας την παρέα του Τζο Τέμπεστ στο πάνθεον της μουσικής . Ήταν 16 Μάιου του 2017 και το συγκρότημα εμφανίστηκε στο κλειστό  Arena Armeek Sofia”, κάποιοι ανίδεοι και άσχετοι Βουλγάροι  δημοσιογράφοι διαφήμιζαν τη συναυλία του συγκροτήματος ως περιοδεία «The Final Countdown» μεγάλο ψέμα .Το συγκρότημα έπαιξε περίπου μιάμιση ώρα σε μια μισογεμάτη αρένα , ο Joey Tempest ήταν πανταχού παρών κι αυτός που έδινε την ενέργεια στο γκρουπ , ο μπασίστας John Leven κράτησε τους παλμούς της μπάντας δυνατούς και σταθερούς , ο ντράμερ Ian Haugland είχε την αίσθηση του ρυθμού, ο κιθαρίστας John Norum «βαρούσε» μέταλλο ενώ ο κιμπορνίστας Mic Michaeli «έπλεξε» το χρώμα στη μουσική τους . Στο τέλος έπαιξαν τον ύμνο που αγαπήσαμε περισσότερο εδώ στην Ελλάδα  «The Final countdown» !!! ξαναθυμηθήκαμε όμως και το «Carrie»(που το χορεύαμε μπλουζ στις disco) , το Rock the Night και το Superstitious .

Info : Arena Armeek , διεύθυνση: bul. "Asen Yordanov" 1, 1113 БАН IV км, Σόφια , Βουλγαρία ,τηλ : +359 2 903 3606 , χωρητικότητα: 12.373 θεατές .

 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου