Broadway - New York : Η Jane Fonta μας «υπογράφει» επάνω στο πρόγραμμα της παράστασης ……

Welcome to my blog
“ Το ταξίδι , όπως και η αγάπη , εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.” Alain de Botton Ελβετός συγγραφέας

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Οι “Paradise Lost” sold out στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης {9 Δεκέμβριου 2023}

Ούτε ένα εξάμηνο δεν πέρασε από  την εμφάνισή τους στην Κρήτη και το αγαπημένο Βρετανικό συγκρότημα  ήρθε στη Θεσσαλονίκη αυτήν τη φορά, στα πλαίσια της «Embers of Europe» περιοδείας τους αλλά παράλληλα γιορτάζοντας και τα 30 χρόνια  από την κυκλοφορία του επικού άλμπουμ  «Icon» . Οι «Paradise Lost»  μια από τις πιο επιδραστικές μπάντες του gothic metal και πιο δυνατοί από ποτέ, ανέβηκαν στη σκηνή υπό τους ήχους του ορχηστρικού  “Deus Misereatur” και γρήγορα  ξεσήκωσαν το πλήθος που γέμισε ασφυκτικά το  χώρο με το επικό  «Embers Fire» , βέβαια η σημερινή βραδιά ήταν ξεχωριστή για κάθε θαυμαστή του συγκροτήματος , αφού για πρώτη φορά ακούσαμε ολόκληρο το ιστορικό τους άλμπουμ  «Icon» με τραγουδάρες  όπως το μελωδικό τους αριστούργημα “Remembrance” , το συντριπτικό αλλά και λυπηρό  Joys of the Emptiness” , το “Dying Freedom” που μας ξεσήκωσε με τον  groovy, χορευτικό ρυθμό του , στο “Forging Sympathy” έλαμψε με την ερμηνεία του ο κιθαρίστας Aaron Aedy και το  “Widow” . Ατμοσφαιρικοί και οργιώδεις οι «Paradise Lost»  συνέχισαν  την extreme metal βραδιά , ξετυλίγοντας μια προς μια τις gothic δημιουργίες τους , με εντυπωσίασε βέβαια που το κοινό σιγοψιθύριζε σε κάθε τραγούδι τους  σκοτεινούς στίχους τους!!! Ένας από τους μεγαλύτερους ύμνους του συγκροτήματος το “True Belief” έκανε πολλούς μέσα στο πλήθος να σηκώνουν τις γροθιές τους  και να τραγουδήσουν με την καρδιά τους αυτό το τραγούδι ,  ήταν προφανές ότι υπήρχε πολύ συναισθήματα στην αίθουσα του «Μύλου» . Το encore αποτελούνταν από μερικές ακόμη κλασικές επιτυχίες του συγκροτήματος  όπως το “Pity The Sadness”  το “No Hope In Sight”  το “Ghosts” ,  αλλά και το αδικημένο  «Sweetness» που ακούγεται πλέον πολύ σπάνια στις ζωντανές τους εμφανίσεις.  

P.S : Είναι εντυπωσιακό ότι μετά από τόσα χρόνια και τόσες κυκλοφορίες οι “Paradise Lost” βρίσκουν τον τρόπο να μπολιάζουν τη μουσική τους με φρέσκα στοιχεία και να μας δίνουν τόσο σημαντικά τραγούδια. Να σημειώσω τέλος πως η σύνθεσή τους έχει παραμείνει αξιοσημείωτα ανθεκτική για μια τόσο μακρόβια μπάντα. Αποτελείται από τον τραγουδιστή Nick Holmes, τους κιθαρίστες Greg Mackintosh και Aaron Aedy, τον μπασίστα Steve Edmondson και τον Guido Zima, την νέα άφιξη στα ντραμς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου