Broadway - New York : Η Jane Fonta μας «υπογράφει» επάνω στο πρόγραμμα της παράστασης ……

Welcome to my blog
“ Το ταξίδι , όπως και η αγάπη , εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.” Alain de Botton Ελβετός συγγραφέας

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

"Ζωής Παιχνίδια" ~ Κυκλοφορεί ο νέος δίσκος του Δημήτρη Ζερβουδάκη!

«Όλα εκείνα που πίστεψα πως ‘τακτοποίησα’ λοιπόν,
Όλα εκείνα που θεώρησα πώς ‘καθάρισα’ μαζί τους,
Όλα εκείνα που τελικά ίσως και να πρόδωσα…
Ήταν Εκεί. »

Η ζωή. Ένα ταξίδι. Ένα παιχνίδι. Ένα γέλιο. Μία συγκίνηση. Ένα δάκρυ. Ένα θραύσμα. Ένας θυμός. Ένα όνειρο. Ο έρωτας. Η εφηβεία. Ένας φράκτης. Μία συνομιλία. Η ζωή είναι μία συνεχή αναζήτηση-αμφισβήτηση για εκείνο που πέρασε, για το παρόν, για εκείνο που θα έρθει. Θέλει συνοδοιπόρους, θέλει συνομιλία με τον εσώτερο εαυτό του καθενός. Θέλει τόλμη.   Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης παρουσιάζει το δικό του προσωπικό μουσικό χρονογράφημα, ξεκινώντας την αφήγηση από τα πρώτα σκιρτήματα του νου, διανύοντας ‘βαβυλώνιους’ κήπους και αγγίζοντας τη λύτρωση, μέσα από ένα εξαγνιστικό ταξίδι ζωής, πλέκοντας έντεχνα εικόνες, διάσπαρτα λόγια, ήχους και άρωμα του αύριο.     “Ζωής Παιχνίδια” τραγουδά δοξάζοντας τη ζωή που κυλάει σα νερό, μαρτυρώντας όλα της τα μυστικά. Με οδηγό ένα ημερολόγιο, θυμάται και προσκαλεί με ένα έργο ζωής, να διαβάσεις, να ακούσεις, να αφουγκραστείς τις πολυδαίδαλες διαδρομές. Με ήχους που σκιαγραφούν την Ελλάδα, με λέξεις που διεισδύουν, με ερμηνείες που σου δίνουν το κλειδί να ανοίξεις την πόρτα. Συνοδοιπόροι του οι ομότεχνοι φίλοι του Χάρης Κατσιμίχας και Χρήστος Θηβαίος εκπλήσσουν με την καλλιτεχνική γενναιοδωρία τους σε κομβικά σημεία του δίσκου.
Η Σοφία Γεωργαντζή επιμελείται, ξετυλίγει τα νήματα και ερμηνεύει με αλήθεια.   Ο Νίκος Παπαδόπουλος με μοναδικό τρόπο συμπράττει στη συμπαραγωγή, την ηχοληψία, τις  ενορχηστρώσεις και τις μίξεις, καθώς και τα παιξίματα. Ο Θάνος Κολοκυθάς, ο Δημήτρης Οικονομίδης, ο Παναγιώτης Κουτσούρας και ο Στέργιος Γαργάλας παίζουν και ενορχηστρώνουν διαμορφώνοντας τον τελικό μουσικό καμβά. Ο Βαγγέλης Καρύπης και ο Διονύσης Θεοδόσης με τα μουσικά τους πινέλα βάζουν τις δικές τους ξεχωριστές πινελιές.
  Διατίθεται σε πολυτελή έκδοση βιβλίου 56 σελίδων, με έργα του Γιάννη Γροΐδη, σε artwork Παναγιώτη Παπαϊωάννου, που αρχικά θα κυκλοφορεί «κατόπιν παραγγελίας» σε 500 αριθμημένα αντίτυπα! Το «Σχήμα και χρώμα» της «Ιθάκης» τύπωσε με ψυχή!
 Γιατί «πάντα η ζωή γυρνάει στα ίδια μέρα, πάντα η ζωή κάνει αυτό που ξέρει»!
 
Παραγωγή (p) + (c ) ΚΥΜΑ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ 2013
Για παραγγελίες dimzervoudakis@gmail.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου