Broadway - New York : Η Jane Fonta μας «υπογράφει» επάνω στο πρόγραμμα της παράστασης ……

Welcome to my blog
“ Το ταξίδι , όπως και η αγάπη , εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.” Alain de Botton Ελβετός συγγραφέας

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Χρυσούπολη- Καβάλας : Ο Paul Dianno (πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden) μας θύμισε τις παλιές καλές εποχές

Στις 12 τα μεσάνυχτα  τα φώτα σβήνουν και το intro αρχίζει  να παίζει από τα ηχεία. Ο Paul Dianno ανεβαίνει στη σκηνή  και ξεκάνει τη συναυλία με το “Sanctuary”, δυναμικό ξεκίνημα κατά γενική ομολογία , ο κόσμος  (γύρω στα 240 άτομα) αρχίζει  να ουρλιάζει στο ρεφραίν  .Ο καλλιτέχνης παραπονιέται που η βραδιά είναι κρύα  , αλλά δεν το βάζει κάτω  πίνει δυο γουλιές Jack Daniels  και συνεχίζει …… «Purgatory», «Wrathchild», «Marshall lockjaw», «Prowler» , «The beast arises» , «Children of madness» , «Charlotte the Harlot»  καταιγισμός….. μετάλλου , το κοινό παραληρεί και τον επευφημεί φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του . Από τις  συγκινητικές  στιγμές της συναυλίας υπήρξε η ερμηνεία του στο τραγούδι “Remember  Tomorrow” που το αφιέρωσε  στον πρόσφατα εκλιπόντα φίλο του και συνάδερφό του στους Iron Maiden,  Clive Burr τον καλύτερο heavy metal drummer όλων των εποχών όπως είπε. Ακριβώς μια ώρα έμεινε επάνω  στη σκηνή  ο Paul DiAnno , έχει βέβαια και το πρόβλημα με το γόνατο του που δεν του επιτρέπει να μένει όρθιος  για μεγάλο χρονικό διάστημα . Ψάχνοντας να βρω ένα ακόμη highlights  της συναυλίας σίγουρα  θα επέλεγα την ερμηνεία του στο Running free”. Τον Paul DiAnno συνόδευσαν σε όλο το σκέλος της ελληνικής περιοδείας του οι εξαιρετικοί  gothic metallers «Sorrowful Angels» .  

* Κλείνοντας  θα ήθελα να αναφερθώ και στα τοπικά συγκροτήματα  που στήριξαν τον μεγάλο Headliner, ήταν λοιπόν οι «Purlpe Dino» , οι Καβαλιώτες  «Above us the wave» , και οι «Lighting Rus» .   
 
 




Το set-list της συναυλίας

Ιδιόχειρη αφιέρωση του Paul  DiAnno


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου