Broadway - New York : Η Jane Fonta μας «υπογράφει» επάνω στο πρόγραμμα της παράστασης ……

Welcome to my blog
“ Το ταξίδι , όπως και η αγάπη , εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.” Alain de Botton Ελβετός συγγραφέας

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Το 4ο Bikes & Blues Music Festival είναι πλέον ιστορία !!!!! (2η μέρα)



     2η  ΗΜΕΡΑ :  40 Bikes & Blues Music Festival



          The Bullets:  καταιγιστικοί σαν τις ……σφαίρες  



Οι  «Bullets»   παιδιά είναι ένα τετραμελές  συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη  με 25 χρόνια  μουσικής πορείας ,  και είναι ίσως η μοναδική μπάντα στη χώρα  που παίζει  εξαιρετικό   rock`n`roll, με επιρροές από το rockabilly της δεκαετίας του ΄50 αλλά και από τη  garage μουσική .  Όλα αυτά τα χρόνια οι «Bullets»  έχουν  δώσει  αναρίθμητες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα χτίζοντας μία ισχυρή βάση θαυμαστών, ενώ παράλληλα απέκτησαν πιστούς ακροατές και στο εξωτερικό όπου έχουν κυκλοφορήσει οι δισκογραφικές τους δουλειές. Χθες οι  «Bullets» (που σημειωτέον ήταν η πρώτη τους εμφάνιση στη Καβάλα)  βρέθηκαν  σε πολύ μεγάλα κέφια , έπαιξαν ασταμάτητα για δυο ώρες νοσταλγικό rock`n`roll  , και αν δεν τους ειδοποιούσαν οι διοργανωτές  πως έπρεπε να ολοκληρώσουν την συναυλία τους  γιατί ακολουθούσαν οι «Last Drive»  δεν είχαν σκοπό να κατεβούν από την σκηνή !!!
 








Last Drive : Μια μουσική διαδρομή 30 χρόνων σε μια βραδιά


     


Ήταν η πρώτη εμφάνιση των  «Last Drive» στη Καβάλα  που σε μια βραδιά από αυτές που χαρακτηρίζονται «ήμασταν και εμείς εκεί», γεμάτοι ενέργεια και πολλά ντεσιμπέλ  ξετύλιξαν  όλη την  διαδρομή τους στη σκηνή του  4ου  Bikes & Blues Music Festival, ειλικρινά τους ευχαριστούμε γι΄ αυτή τη μοναδική  ροκ εν ρολ εμπειρία  που  ζήσαμε . Οι  «Last Drive»  ένα από τα ουσιαστικότερα  συγκροτήματα  της ανεξάρτητης ροκ  που το 1983 όταν εμφανίστηκαν  στην Αθήνα τάραξαν για τα καλά τα λιμνάζοντα  νερά της  εγχώριας  ροκ σκηνής  και ανέβασαν τον πήχη  αρκετά ψηλά. Τριάντα χρόνια μετά, εξακολουθούν να συγκαταλέγονται στα κορυφαία ονόματα αυτού του χώρου, χάρη στον ασυμβίβαστο χαρακτήρα της μουσικής τους, που αντλεί με μοναδικό τρόπο επιρροές από τις καλύτερες στιγμές του αμερικανικού garage punk . Έχοντας μια εξαιρετική δισκογραφία, ένα μεγάλο αριθμό εγχώριων και διεθνών εμφανίσεων και κάμποσες συνεργασίες, παραμένουν το αγαπημένο γκρουπ της ελληνικής σκηνής.

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου